pátek 6. března 2015

Práce v Modré pyramidě


Máte vzdělání v oblasti financí či jsou finance vaším koníčkem a jste samostatní, cílevědomí a máte velkou motivaci? Pak by vás mohla zajímat práce v Modré pyramidě. 

Modrá pyramida

Modrá pyramida je bankovní společností působící na trhu od roku 1993. Soustředí se na poskytování finančního poradenství s širokou nabídkou bankovních, pojišťovacích a investičních produktů, zvláště se zaměřuje na financování bydlení. Její sídlo najdete v Praze.

Finanční poradenství poskytuje klientům zdarma a zakládá si na profesionálním přístupu svých finančních poradců. Díky tomu, že má širokou základnu finančních poradců, je možné dosáhnout individuálního přístupu ke každému klientovi. Modrá pyramida je stoprocentní dceřinou společnosti Komerční banky. Do roku 2005 jsme tuto společnost znali pod názvem Všeobecná stavební spořitelna Komerční banky.

Modrá pyramida za dobu svého působení získala různá prestižní ocenění a stále dbá na rozvoj služeb a profesionality svých finančních poradců. Každý „nováček“ prochází systematickým vzděláváním, ve kterém získá znalosti o všech nabízených produktech, ale naučí se i další znalosti a dovednosti, jež k profesionalitě finanční poradce patří.


Práce v Modré pyramidě

Modrá pyramida nabízí pracovní pozice po celé České republice. Uplatnit se můžete především na pozicích rodinný bankéř či obchodní manažer. Výhodou je, že mnoho pozic je vhodných pro absolventy. Nemusíte tak mít v oboru financí žádnou praxi, pouze ochotu učit se novým věcem.

Ať už si vyberete jakoukoliv pozici, je výhodou mít alespoň středoškolské vzdělání. Další podmínky pro přijetí vychází již z vašich osobnostních rysů. Práce je vhodná pro samostatné, cílevědomé, flexibilní osoby, které jsou připravené pracovat s maximálním nasazením. Podstatné jsou také organizační a komunikační dovednosti, orientace na výsledek a ochotu pracovat na sobě.


V Modré pyramidě očekávejte motivační ohodnocení odpovídající výkonu, materiální a finanční podporu v začátcích, bezplatné vzdělávání a podporu, prostor pro seberealizaci, zázemí silné společnosti, odborný i osobní růst a další benefity.