čtvrtek 30. dubna 2015

Práce v Modré pyramidě : Finanční poradce

Kladete si otázku, jaký správný směr dát své kariéře? Zkuste pozici finančního poradce v Modré pyramidě. Co to obnáší, pro koho je práce vhodná a jak získáte potřebné znalosti a dovednosti? 

Finanční poradenství v Modré pyramidě

Finanční poradenství v Modré pyramidě je na vysoké úrovni. Jeho cílem je na základě analýzy připravit finanční plán tak, aby peníze pracovaly pro vás. Poradenství je postaveno na úzkém a profesionálním vztahu finanční poradce-klient. 
Finanční poradenství je pro klienty zdarma a klienti mají jistotu stabilní finanční společnosti a kvalitních produktů a služeb vyvinutých ve finanční skupině KB.


Profil finančního poradce

Práce finančního poradce v Modré pyramidě spočívá v prezentaci služeb společnosti, péči o stávající i nové klienty, vedení obchodních jednání s klienty společnosti, rozvoji obchodních aktivit ve svěřené oblasti, spolupráci při zavádění nových produktů na trhu a běžné administrativě.
Pozice finančního poradce je určená pro lidi, kteří neočekávají peníze za pasivní přístup. Je pro aktivní lidi, jež chtějí ovlivnit výši svých výdělků. Od zájemců o tuto pracovní pozici se požaduje samostatnost, cílevědomost, flexibilita a maximální nasazení a neměly by vám chybět ani organizační a komunikační schopnosti, orientace na výsledek, pro-klientský přístup a ochota na sobě pracovat. Výhodou je alespoň středoškolské vzdělání.
Vidíte-li se ve výše uvedených požadavcích, jste ideální kandidátem na finančního poradce v Modré pyramidě.

Kvalitní systém vzdělávání v Modré pyramidě

Modrá pyramida je finanční společnost, která klade velký důraz na vzdělávání svých pracovníků. Proto vás čeká po nástupu cílené vzdělávání zaměřené nejen na získání znalostí o nabízených finančních produktech, ale i na další rozvoj dovedností, jež jsou důležitým předpokladem pro tuto práci. Vzdělávání je bezplatné.
V Modré pyramidě vám kvalitním vzděláním a další podporou pomohou se začátkem kariéry finančního poradce. To ostatní je už jen na vás.

Kromě bezplatného vzdělávání získáte motivující finanční ohodnocení dle výkonu, zázemí silné společnosti, prostor pro seberealizaci a příležitost pro osobní i odborný růst.